Bozoğlak Ortaokulu

WEB https://bozoglakortaokulu.meb.k12.tr
Adres : BOZOĞLAK KÖYÜ BOZOĞLAK KÜME EVLERİ NO 25 PATNOS / AĞRI
VİZYON : Bizler yarınlara güvenle bakabilmek için, kendine ve milletine güvenen, ahlaki ve kültürel değerlerimizi koruyan, vatanı için hiçbir fedakârlıktan kaçınmayan, bağımsız ve özgür düşünebilen, muhakeme yeteneği gelişmiş, bilimde, sporda ve hayatın her alanında başarılı, öz güveni gelişmiş, toplum için yararlı çağdaş bireyler yetiştirmek istiyoruz.
MİSYON : Atatürk ilke ve devrimlerine bağlı olarak yetiştirdiğimiz, ülkemizin aydınlık geleceği olan gençlerin hayata atılırken karşılaşacağı engelleri aşmada yardımcı olmak, öğrencilerin, velilerin ve toplumun sürekli gelişen beklentilerine ayak uyduracak şekilde kendimizi geliştirmek, huzur ve güven ortamı içinde gençlere kendilerini ifade edebilme yeteneği kazandırmaktır.
BAŞARILAR : 0

Saatler : 08:30 Ders Başlama 16:10 Ders Bitiş
Bağlantı : Uydu İnternet (VSAT)
Yabancı Dil :
Servis :
Ulaşım : Öğretmenler İlçe merkezine günlük gidiş-geliş yapmaktadırlar. Öğretmen servisi vardır.
Yerleşim Yeri : Bozoğlak Köyü 1656 nüfüsa sahip bir köydür.
İl /İlçe Merkezine Uzaklık : İlçe merkezine 12 km uzaklıktadır.
Kontenjan Bilgileri :
Sportif Etkinlikler :